Home / НАЧАЛО / Шок! Ето кой е Пламен от ВИП Брадър в реалния живот (снимки)
Шок! Ето кой е Пламен от ВИП Брадър в реалния живот (снимки)

Шок! Ето кой е Пламен от ВИП Брадър в реалния живот (снимки)

Пламен Медаров има самочувствие на милионер, но в реалния живот е бедняк

Пламен Медаров, който се оказа най-големият дразнител в новия сезон на ВИП Брадър, не е никакъв милионер. Той не пропусна възможността на няколко пъти да се похвали колко е богат, къде живее и какви коли кара. Според финансовия регистър обаче бизнесменът е гол като пушка. Уж има повече от успешен бизнес в Нова Зеландия, а всъщност не притежава нищо.

Пламен Медаров

Пламен Медаров

Пламен Медаров се изцепи, че Тервел Пулев живее в обикновен апартамент, а той обитавал луксозно жилище. Истината е, че той живее с жена си при родителите й. Няма никакви милиони, няма и милионер. Всичко явно е плод на фантазиите на съквартиранта, който много иска да е баровец.

Нека припомним какво каза за него Ваня Червенкова. Според бизнесдамата един успял човек не се държи по този начин. Един милионер никога няма да скрие течния шоколад от останалите, както направи Пламен в къщата на ВИП Брадър.

Черната Златка, която видяхме отново във формата, се изненада от лъжите на Пламен, тъй като познава жена му. Семейството се върнало от Нова Зеландия без пари и се наложило да живее в повече от мизерна квартира, писа “България днес”. Родителите на съпругата му решили да им купят жилище в квартал “Витоша”, за да не живеят на квартира.

Womens.bg се добра до информацията, че продуцентите на ВИП Брадър са обещали тлъст хонорар на Пламен Медаров, ако успее да стигне до финала.

Ако харесвате статиите ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Шок! Ето кой е Пламен от ВИП Брадър в реалния живот (снимки)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top