Home / ЗДРАВЕ / Ето това е най-ефективния метод за лятна епилация
Ето това е най-ефективния метод за лятна  епилация

Ето това е най-ефективния метод за лятна епилация

Лазерната епилация е най-подходящия метод за лятото

През горещите летни дни по хигиенни и естетични причини е най-добре да епилираме някои деликатни зони от тялото си. Почти няма жена, която да не си мечтае за идеално гладка кожа без нито едно косъмче. Има много методи за епилация, но повечето от тях са болезнени и твърде неприятни, а и не особено трайни. Представяме ви лазерната епилация, като най-трайния и ефективен метод за обезкосмяване.

epilazia2

Лазерната епилация е най-подходящия метод за лятото

Лазерната епилация има предимство пред другите методи, тъй като е много бърза, безболезнена и трайна. След всеки курс на лазерна епилация косъмчетата се разреждат и изтъняват. Само след няколко процедури и може да забравите за проблема с нежеланото окосмяване за години напред. При лазерната епилация се въздейства единствено на окосмяването и кожата остава незасегната, а освен това не се наблюдават алергични реакции.

Преди да се подложите на лазерна епилация имайте предвид, че тази процедура унищожава косъмчетата, които са в определена фаза на растеж. Поради тази причина за пълното обезкосмяване е необходимо да се проведат няколко курса на епилация с времево прекъсване от три до пет седмици. Разбира се броя на процедурите е индивидуален за пациент, но резултата ще забележите веднага след първата епилация. Косъмчетата стават по-рехави и тънки, изтъняват и падат сами, а голяма част от тях са изчезнали веднага след процедурата. При стабилен хормонален баланс са необходими около 6 процедури, за да се постигне трайна епилация до 5 години. При хормонален дисбаланс може да се наложи по-продължителни курсове на лазерна епилация.

Не забравяйте, че след лазерна епилация трябва да пазите епилираните места от пряка слънчева светлина и да използвате нежни хидратиращи лосиони за тяло.

Ето това е най-ефективния метод за лятна епилация
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top