Home / ДОМ / Фаянс за модерна баня – полезни съвети
Фаянс за модерна баня – полезни съвети

Фаянс за модерна баня – полезни съвети


Фаянсът винаги е бил силно предпочитан материал при ремонта  на банята. Неговите предимства са неоспорими. Днес всички производители и търговци на фаянс разполагат в каталозите си с голям набор от форми и цветове. Много лесно можем да обновим старата си баня или да обзаведем новата в модерен, съвременен стил.


Предимството на фаянса, че той може много успешни да се слее с цялостният дизайн на банята и може да изглежда като общо цяло. Санитарният фаянс е много достъпен като цена,лесно се поддържа и гладката му блестяща повърхност ще прави банята да изглежда чиста и просторна. Класическият фаянс за санитарните инсталации е в искрящо бяло. Но,ако искаме да следваме модерните тенденции,можем да изберем обзавеждане в различен цвят. Ярко оцветена или драматично черна мивка би внесла стил в банята.Съчетайте я с други такива изделия от фаянс за цялостен ефект. Формите и линиите също са все по-иновативни и впечатляващи.Вече е напълно възможно да имаме ъглови мивки от фаянс,вградени тоалетни моноблокове и вана за баня в неправилна геометрична форма.


Банята ще е интересна и красива, ако облицоваме стените и пода в модерни плочки от фаянс. Можем да избираме измежду всякакви цветове и комбинации. Все пак е хубаво да предпочитаме светлите тонове за малката баня,за да не губим от пространството. Едно семпло помещение винаги ще изглежда по-просторно,когато стените и пода са облепени в светло жълти,тревисто зелени или небесно сини фаянсови плочки.Оставете тъмните окраски на фаянса за големите бани.Те са подходящи и за създаване на модерни цветови контрасти.Червените стени чудесно ще си подхождат с белия санитарен фаянс, например.


Можете да подредите разноцветни плочи от фаянс така,че да образуват определени правилни или неправилни форми или пък флорални елементи. Със сигурност ще постигнете страхотен ефект и ще се радвате на модерна и уютна баня.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top