Home / АКТУАЛНО / Фън Шуй талисмани за пари

Фън Шуй талисмани за пари

Фън Шуй или Фен Шуи. Това няма значение. По-важното е какво се крие зад понятието? То ни отвежда към Изтока и по-точно Китай. С какво свързват китайците Фън Шуй? Това е изкуство. С него те хармонизират енергията. Според това изкуство има благоприятни и не чак толкова благоприятни места за живеене. Благодарение на него вие можете да ги направите по-добри. В превод терминът означава „вятър-вода“ или всичко се носи по вятъра, забележи ли обаче вода, то остава. Начинът, по-който китайците връщат хармонията е чрез фън шуй-талисмани.
Има различни видове. За да разберете, кой е подходящият талисман за вас- просто се замислете какво нямате? Ако нямате достатъчно пари значи за вас е Фън Шуй талисманът за пари. Такива са трикраката жаба, която носи пари, благосъстояние, успех, богатство. Все неща, за които копнеете от доста време. Ако не успеете да се сдобиете с жаба, то може да се примирите и с дракон, който също е символ на парите и благосъстоянието. Ако искате парите да станат неразделна част от вашето ежедневие, то трябва да сложите такива талисмани в къщи и в офиса. Желателно е драконът, носител на парите, да е винаги с вас при подписване на сделки, банкови процедури и др. Ако искате кученца „фу“, то не забравяйте да купите две. Те са пазители на дома. Ще ви донесат и материално благополучие. За йога-любителите вероятно най-подходящия фън-шуй талисман за пари и богатство би бил смеещият се Буда. Все пак той е върховният бог на благосъстоянието.
Такива талисмани може да намерите в онлайн магазини или специализирани магазини в по-големите градове.
Най-важната част, на която може би мнозина не обръщат внимание- мястото, където тряба да разположите вашия талисман. За да започне да действа вашата жаба на парите (както я наричат често) трябва да се намира на югоизток. В случай, че не знаете къде е тази посока, то най-добре се консултирайте с някой, който се интересува от Фън Шуй. Тази зона трябва да е подредена (не, че това не важи за всички стаи на вашия дом), но да кажем да няма излишни вещи около него. Когато го почиствате следете, доколко талисманът ви е здрав.

Фън Шуй талисмани за пари
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top