Home / НАЧАЛО / Гала напуска “На кафе”
Гала напуска “На кафе”

Гала напуска “На кафе”

Гала не издържа на напрежението в Нова Тв, иска повече време за дъщеря си

Гала се чувства ужасно виновна пред дъщеря си за това, че винаги е на работа, научи Womens.bg. Дори когато си е у дома и си почива, водещата на “На кафе” мисли и се притеснява за работата си в телевизията. През почивните дни също е заета с подготовка на делничните си ангажименти и вече изпада в ужас кои гости да покани. Тъй като предаването съществува от години, в него са участвали всички родни звезди, а някои от тях поне по 10 пъти и то за година, писа hotarena.net.Gala

Гала е педантка по отношение на работата си и държи всичко да свърши сама. С годините обаче това се превръща в голям проблем  за нея и семейството й. Умората си казва думата и днес водещата в на предела на силите си. Тя е готова дори да зареже предаването, което създаде сама и за което направи невъзможното, за да бъде интересно вече толкова години.

Водещата на “На кафе” иска повече време за дъщеря си, която винаги е пренебрегвала заради работата си. Мари вече е голямо момиче и проявява разбиране по отношение на заетостта на майка си, но въпреки това, Гала се чувства виновна.

Сега остава да разберем какво е окончателното решение на Гала…

Прочетете още тв пикантерии ТУК и ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Гала напуска “На кафе”
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top