Home / АКТУАЛНО / Животът на Гълъбин Боевски в голяма опасност
Животът на Гълъбин Боевски в голяма опасност

Животът на Гълъбин Боевски в голяма опасност

Гълъбин Боевски се изнесе от дома си, живее сам в чужд апартамент

Гълъбин Боевски е сериозно притеснен за сигурността си след прибирането си в България. Родният щангист се е изнесъл от дома си, тъй като се страхува за живота си. Сега се укрива в апартамент на свой приятел с надеждата това да е временно. След освобождаването му от затвора в Бразилия той се превърна в медийна звезда. Тази популярност обаче не е добре дошла на него.

Боевски се изнесе от дома си

Боевски се изнесе от дома си

Според анонимни източници от спецслужбите Гълъбин Боевски сам е подписал смъртната си присъда, издънвайки се преди 2 години на летището в Бразилия, когато бе заловен с 9 килограма незаконно вещество. Сега щангистът дължи огромна сума на престъпната организация, използвала го за муле. За да се откупи, той трябва да плати 900 000 лева – пари, които просто няма откъде да вземе. Гълъбин е разорен. Фирмите му са банкрутирали. Жена му е взела заеми от няколко места. Семейството няма възможност и да наеме охрана, тъй като не може да си позволи да й плаща. Така Боевски е напълно незащитен срещу ъндърграунда, писа “Всеки ден.”.

Нека припомним, че Гълъбин Боевски бе предсрочно освободен от затвора и изненадващо за всички се появи на летището в София. Самият той отказа да коментира причините за предсрочното освобождаване, но те не останаха мистерия дълго време.

Вижте истината за освобождаването на Боевски от затвора ТУК

Животът на Гълъбин Боевски в голяма опасност
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top