Home / АКТУАЛНО / Животът на Гълъбин Боевски в голяма опасност
Боевски се изнесе от дома си

Животът на Гълъбин Боевски в голяма опасност

Гълъбин Боевски се изнесе от дома си, живее сам в чужд апартамент

Гълъбин Боевски е сериозно притеснен за сигурността си след прибирането си в България. Родният щангист се е изнесъл от дома си, тъй като се страхува за живота си. Сега се укрива в апартамент на свой приятел с надеждата това да е временно. След освобождаването му от затвора в Бразилия той се превърна в медийна звезда. Тази популярност обаче не е добре дошла на него.

Боевски се изнесе от дома си
Боевски се изнесе от дома си

Според анонимни източници от спецслужбите Гълъбин Боевски сам е подписал смъртната си присъда, издънвайки се преди 2 години на летището в Бразилия, когато бе заловен с 9 килограма незаконно вещество. Сега щангистът дължи огромна сума на престъпната организация, използвала го за муле. За да се откупи, той трябва да плати 900 000 лева – пари, които просто няма откъде да вземе. Гълъбин е разорен. Фирмите му са банкрутирали. Жена му е взела заеми от няколко места. Семейството няма възможност и да наеме охрана, тъй като не може да си позволи да й плаща. Така Боевски е напълно незащитен срещу ъндърграунда, писа “Всеки ден.”.

Нека припомним, че Гълъбин Боевски бе предсрочно освободен от затвора и изненадващо за всички се появи на летището в София. Самият той отказа да коментира причините за предсрочното освобождаване, но те не останаха мистерия дълго време.

Вижте истината за освобождаването на Боевски от затвора ТУК

About Zlatina Galina

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *