Home / НАЧАЛО / Голямо нещастие сполетя Черната Златка
Голямо нещастие сполетя Черната Златка

Голямо нещастие сполетя Черната Златка

Златка Димитрова загуби баща си, докато участва във ВИП Брадър

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, загуби баща си. Художникът Димитър Димитров бе приет по спешност в болница още през юли. Първоначално лекарите решили, че е прекалил с алкохола и го оставили да един диван да изтрезнява. Той обаче е бил с мозъчен кръвоизлив. Когато Златка се развикала да им обърнат внимание, защото той изобщо не пие, лекарите се погрижили за пациента. В крайна сметка стана ясно, че мъжът е с 200-грамов хематом в мозъка.

Златка загуби баща си

Златка загуби баща си

За да му дадат още малко живот, лекарите ампутираха краката му. Първоначално художникът имаше подобрение, но след това единият му крак започна да посинява. Тогава лекарите решиха да ампутират проблемния крак. Наложи се ампутация и на други крак, но без резултат.

Черната Златка се строполила в безсъзнание, когато й съобщили тъжната вест. Това наложи и появата на Бърза помощ. Тя напусна къщата на ВИП Брадър, за да присъства на погребението на баща си.

Нека припомним за друг участник във ВИП Брадър, който загуби скъп човек по време на престоя си в шоуто. Дими загуби изненадващо любимата си дъщеря Деметра. Случаят потресе цяла България.

Голямо нещастие сполетя Черната Златка
4 (80%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top