Home / НАЧАЛО / Скандал! Гонят Мира и Ваня от ВИП Брадър
Скандал! Гонят Мира и Ваня от ВИП Брадър

Скандал! Гонят Мира и Ваня от ВИП Брадър

Мира и Ваня са сред най-недолюбваните участници в последния сезон на ВИП Брадър

Ваня Червенкова и Мира Радева тотално паднаха в очите на зрителите с непрестанните си скандали и интриги. “Искам колективна номинация на Мира и Ваня. Ако в къщата ги няма многословията на първата и крясъците на втората, удоволствието ми от предаването ще е пълно”, пише възмутена зрителка.

Ваня не се харесва на зрителите

Ваня не се харесва на зрителите

Ваня бе категорична в отказа си да спи в една стая с Мира. Бизнесдамата предпочете да спи на дивана, отколкото да дели една стая със съперницата си.

Според потребителите в социалната мрежа Фейсбук Ваня пали само фитили. Тя уж се пише приятелка на Станка, а намеква, че има нещо около известната спортистка, което не трябва да бъде разкрито. Нямаше да се стигне дотук, ако Ваня бе по-деликатна, гневят се зрители на ВИП Брадър. “Само й се прави на приятелка, а точно тя дава гласност на интригите около Станка. Така успява да я манипулира, изтъквайки Мира като злодей”, коментират в мрежата.

Ваня показа, че е лицемерка и не е никаква приятелка на Станка. Тя раздухва клюки и интриги, а после казва, че не е интригантка и не се опитва да контролира останалите. Позволи си да използва обидни епитети като “селянка” и “чобанка”, пишат зрители на шоуто.

А вие подкрепяте ли Ваня и намирате ли поведението й за адекватно?

Скандал! Гонят Мира и Ваня от ВИП Брадър
3.75 (75%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Преслава казва:

    да се маха

  • […] който играе ролята на кралица на кошера. Причина за конфликта стана масовото жужене, в което Мишо отказа да […]

  • […] загуби баща си. Художникът Димитър Димитров бе приет по спешност в болница още през юли. Първоначално лекарите решили, […]

  • […] много потребители във Фейсбук Станка Златева се държи недостойно – псува, обижда, […]

  • […] преди снимките за поредния епизод на предаването. За трансфера не са знаели и останалите от екипа на Дългия. Те също […]

  • Scroll To Top