Home / НАЧАЛО / Гонят Ники Кънчев от Биг Брадър
Гонят Ники Кънчев от Биг Брадър

Гонят Ники Кънчев от Биг Брадър

Зрители настояват Ники Кънчев да си смени професията

“Водещият Ники Кънчев започна да се държи надменно, грубо и арогантно. Чувството му за незаменимост е чак плашещо! Търпяхме го, търпяхме го, но той прекали… Не върви да ни натрапва едни и същи агитации в полза на двете Златки. Когато някой не е съгласен с него, грубо го прекъсва и сменя темата. Още малко още се разплаче от умиление към Златките. Ако Черната Златка спечели, как ли ще докажат, че победата й не е нагласена от самото начало?!”, възмущават се потребители във Фейсбук.Ники Кънчев

Според много от феновете на шоуто Ники Кънчев има симпатии към едни и антипатия към други. Вместо да ги държи за себе си, той прекрачва границата на допустимото.

“Биг Брадър, кажи на водещия си Ники Кънчев да ни натрапва симпатиите си по-лежерно, по-умно и не така нагло!”, съветват Големия брат зрители.  

Womens.bg вече писа за игричките на Големия брат и явната агитация в полза на определени участници в шоуто. Вместо водещият да си даде сметка, че губи рейтинг с поведението си, той продължава в същия дух. Заради агитациите зрителите се настройват срещу Златка Димитрова и Златка Райкова, а не обратното: “Голяма домакиня е Златка Д. Цял месец ходи с развлачена пижама и чака Миро да я вземе за жена. Сега се изложи много повече, отколкото със столиците.”  

А вие подкрепяте ли поведението на Ники Кънчев, или го намирате за неуместно? Оставете коментар!

Още скандали в Биг Брадър Ол Старс ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Гонят Ники Кънчев от Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top