Home / НАЧАЛО / Гонят Ники Кънчев от Биг Брадър

Гонят Ники Кънчев от Биг Брадър

Зрители настояват Ники Кънчев да си смени професията

“Водещият Ники Кънчев започна да се държи надменно, грубо и арогантно. Чувството му за незаменимост е чак плашещо! Търпяхме го, търпяхме го, но той прекали… Не върви да ни натрапва едни и същи агитации в полза на двете Златки. Когато някой не е съгласен с него, грубо го прекъсва и сменя темата. Още малко още се разплаче от умиление към Златките. Ако Черната Златка спечели, как ли ще докажат, че победата й не е нагласена от самото начало?!”, възмущават се потребители във Фейсбук.Ники Кънчев

Според много от феновете на шоуто Ники Кънчев има симпатии към едни и антипатия към други. Вместо да ги държи за себе си, той прекрачва границата на допустимото.

“Биг Брадър, кажи на водещия си Ники Кънчев да ни натрапва симпатиите си по-лежерно, по-умно и не така нагло!”, съветват Големия брат зрители.  

Womens.bg вече писа за игричките на Големия брат и явната агитация в полза на определени участници в шоуто. Вместо водещият да си даде сметка, че губи рейтинг с поведението си, той продължава в същия дух. Заради агитациите зрителите се настройват срещу Златка Димитрова и Златка Райкова, а не обратното: “Голяма домакиня е Златка Д. Цял месец ходи с развлачена пижама и чака Миро да я вземе за жена. Сега се изложи много повече, отколкото със столиците.”  

А вие подкрепяте ли поведението на Ники Кънчев, или го намирате за неуместно? Оставете коментар!

Още скандали в Биг Брадър Ол Старс ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *