Home / МОДА И СТИЛ / Грим за пъстри очи

Грим за пъстри очи

Пъстрите очи разкриват добродушен и весел характер на човека. Жената, която ги притежава е истинска щастливка. Това са дължи на факта, че на нея и подхожда всякакъв вид грим от най- пъстрия до най-свежия! Останалото се определя от повода.
Искате да се гримирате, но не знаете на какви цветове да заложите? Тогава обърнете внимание на следните съвети:
1. Желаете непретенциозен и ежедневен грим! Спрете се на приятните прасковени нюанси. Те прекрасно ще се слеят с цвета на очите ви. В долната част на клепача сложете по-тъмно кафяв тон, а в горната млечно-кафяво или прасковено. Пожелание подчертайте с черен молив като започнете отвън навътре и завършите със спирала. За по-добър ефект изберете комбинирана – за обем и издължаване.

2. Розовото би стояло невероятно на прекрасните ви пъстри очи! Вземете такова, което най-добре подхожда на характера и настроението ви. Ако искате да постигнете лека загадка в погледа си посегнете към нежнорозовите нотки. Тези от пъстрата гама са за по-смелите дами. Можете да ги подчертаете с тъмно-кафяв или черен молив, което определено съблазнява.
3. Решили сте да изненадате себе си и партньора с вечерен грим! Заложете на опушените сиви и черни нюанси. Издължете окото с черна очна линия или молив от същия цвят. Използвайте апликатор или пръста си след нанасянето на молива. Прави се с цел по-дълга устойчивост на сенките и не се допуска тяхното размазване!
4. Златният и сребърният грим биха стояли уникално на пъстрите ви очи! Тези цветове са не по-малко подходящи за вас от предходните. Смели са, но съвършени! Обикновено дами с по-бохемски характер се насочват към тях. Но ако сте решили да експериментирате това са цветовете!
Пробвайте цялата палитра тонове, промяната подхожда на пъстрите ви очи!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top