Home / АКТУАЛНО / Гуинет Полтроу в кампанията на Max Factor

Гуинет Полтроу в кампанията на Max Factor

Както вече многократно бе обявено, марката Max Factor предстои да направи глобална рекламана кампания. Кампанията започва през месец ноември. Новата кампания е насочена към презентиране на нови цветови комбинация от два цвята червила и не само. По-пикантини подробности ще очакваме през ноемрив. Идеята на новите червила е всеки сам да изпробва, преживее и създаде своя собствен цвят.
Това, което споделят експертите на марката и в което се опитват да убедят почитателите е, че да имаш два цвята е много практично, отколкото един. Начинът, по който може да бъде постигнат ефектът на съблазън е нанасянето на червилото, което е като крем върху долната устна. Бляскавият завършек или другия цвят трябва да оставите за горната устна. Ефектът, който ще получите е несравним.

Това, което обявиха през изминалата седмица е, че новото лице на ноемврийската кампания на Max Factor ще бъде чаровната актриса Гуинет Полтроу. Тя ще подпише договор за период от 6 месеца и ще направи мащабна кампания. Тя ще включва плакати, телевизионни и интернет кампании. Идеята за визиите на Гуинет са били вдъхновени от ролите, които тя трябва да изпълнява в живота. Или тази кампания ще я покаже в нейната истинска светлина. Ролите, в които ще бъде показана Гуинет по време на кампанията ще са общо четири. Те ще бъде актриса, модел, майка и певица.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top