Home / ДИЕТИ / Как да отслабнете в краката

Как да отслабнете в краката

Бедрата са една от зоните, които създават на дамите големи проблеми. Често когато се качи някой друг килограм, то бедрата сякаш получават повече от колкото трябва. Как да намерим подходящото решение за да отслабнете в краката?
За целта не е нужна толкова много диета, колкото спортна програма. Разбира се, тя няма как даде ефект още в първия момент.
Едно от решенията е по-честото каране на колело. Ако не можеш да отделя по час и половина дневно, то помисли какво може да направиш през почивните дни. При карането на колело има натоварване както на мускулатурата на прасците (внимавай ако имаш проблеми с тях), така и на бедрата.
Предполага се, че през седмицата времето за каране на колело е ограничено. По тази причина ще трябва да практикуваш джогинг или крос. А ако си сред почитателите на фитнеса използвай степера. Той не само ще спомогне за стопяване на излишните мазнини, но може би, с редовни тренировки, ще придаде и нова форма на дупето ви.
Тайната на успеха е в разнообразните упражнения. Колкото повече предлагате различни форми на тренировка на мускулатурата, толкова по-добре ще й се отразят те. Но не се вманиачавайте. През седмицата 1ч. за тренировка е предостатъчен. Ако тялото ви не е достатъчно привикнало към физическите натоварвания, може да загубите мотивация при продължителни тренировки. Целта не е тази!
Относно храната- може да хапвате всичко. Но въглехидрати приемайте само на закуса. В следобедните часове забравете за тях. Забравете и за храненето след 18ч.
В сутрешното си меню трябва да редувате захар и мазнини. Но не е хубаво да комбинирате такива храни.
За предпочитане през деня наблягайте на салата и месо от пернати.
Най-важното-имайте търпение!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top