Home / АКТУАЛНО / Ислямски фанатици осъдиха на смърт бременна жена изповядваща християнството
Ислямски фанатици осъдиха на смърт бременна жена изповядваща християнството

Ислямски фанатици осъдиха на смърт бременна жена изповядваща християнството

Бременна жена е обвинена в предателство и е осъдена на смърт

Мириям Ишаг е 27 годишна бременна жена, която е родена и живее в Судан. Младата лекарка е омъжена за суданеца , който преди 16 години бягайки от войната в Судан се установява в САЩ заедно с брат си, а през 2005 г. двамата получават американско гражданство. Мариям Ишаг е бременна с второто си дете има и едно малко 20 месечно момченце. Заедно с детето те са отведени в женски затвор, където след раждането на бебето жената ще изтърпи смъртната си присъда.

bremenna jena

Бременна жена е осъдена на смърт, защото не признават брака й.

Младата бременна жена е осъдена на смърт, тъй като се е омъжила за християнин и по този начин е предала Исляма. Съдът в Судан е обявил бременната жена за прелюбодейка, тъй като не признава брака й, а това престъпление се наказва със смърт по ислямските закони. Мариям Яхия Ибрахим Ишаг според суданските закони е мюсюлманка, тъй като е родена в Судан, а баща й е изповядвал тази религия. Невероятното в тази история е, че жената е отгледана от майка си етиопка, която е християнка и е възпитала дъщеря си в духа на тази религия. Бащата на Мариям е изчезнал от живота на дъщеря си, когато тя е била малко момиче.

Мариям е предадена от роднините си, че е извършила престъпен грях като се е омъжила за християнин, има едно дете от него и сега е бременна с втората си рожба. По време на процеса бременната жена отказала да приеме исляма, като твърдяла, че е християнка.

Даниел Уани, съпругът на Мариям, се върнал в дома им в семейния дом в Хартум, за да направи всичко възможно чрез посолството на САЩ да спаси бременната си съпруга от фанатичните закони. Според Габриел Уани, брат му Даниел се върнал в Судан през миналото лято, за да организира преместването на жена си и сина си в Ню Хампшир.

Историята на тази бременна жена разтърси света и предизвика хиляди недоволни коментари, относно фанатичните антихуманни мюсюлмански закони.

Ислямски фанатици осъдиха на смърт бременна жена изповядваща християнството
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top