Home / МОДА И СТИЛ / Избираме вечерен грим

Избираме вечерен грим

Избираме си вечерен грим, за да бъдем неотразими. Това е в главата на всяка една жена, която е решила да отиде на забавление, вечерно парти, дискотека, защо пък не на романтична вечеря с любимия? Имате нужда от съвети, не сте сигурни кое ще ви стой добре! Ето няколко, които ще са ви от полза!
За да сте секси фокусирайте се върху очите и устните!
Естествено една добра основа е важна. Сложете си подходящ фон дьо тен, една идея по-тъмен от цвета на кожата ви.
Пудрата не е задължителна, но ако държите на нея може да я поставите непосредствено след това или в края, преди слагане на червилото.
Моментът на рисуване върху очите настъпи. Не забравяйте, че те са огледало на душата! Подчертайте ги. С черен молив маркирайте долната половина на клепача, над горната част на вашите мигли. Това се прави с цел да не се размаже гримът. За по-изразителен поглед направете лека извивка.
Изберете си сенки. Гримът ви ще е вечерен, насочете се към по-тъмната гама. Тъмносиньо или сиво. За по-дълготраен ефект, изберете прахообразни такива. Загадъчен поглед се прави с нанасяне в долната област на горния клепач до гънката и на долния. На горната в близост до веждите поставете по-светли сенки в бежаво или розово.
Следващата стъпка е спиралата. В зависимост от целта изберете си подходяща. Съветвам да използвате такава за удължаване или за придаване на обем. Тя се поставя както отгоре на миглите, така и отдолу.
Нанесете молив за вежди, съобразявайки се с цвета на вашите. Направете го за повече плътност.
Искате да излъчвате страст. Тогава червилото е задължително. Съветвам да си подберете такова, което подхожда на настроението ви (червено или нежно розово, може и бежаво). Добавете повече гланц, за да придадете блясък на устните.
Вече сте зашеметителни!
Обикновено вечерите са най-пленителната част от денонощието, допълнете красотата им с вечерен грим!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top