Home / НАЧАЛО / Изловиха бременната Алисия в “Майчин дом”
Изловиха бременната Алисия в “Майчин дом”

Изловиха бременната Алисия в “Майчин дом”

Алисия чака дете от Ники Михайлов, наблюдателни майки я засякоха в “Майчин дом”

По всичко изглежда, че и второ дете на Алисия ще е от футболист. Фолкзвездата бе засечена в “Майчин дом”, където си е направила изследвания и е била прегледана с 4D видеозон. Заедно със своя приятелка Алисия е чакал пред кабинета за преглед. Въпреки че е била дегизирана с шапка и големи слънчеви очила, наблюдателните майки в лечебното заведение са я разпознали веднага.alisia_niki

Вероятно певицата е в 4-тия месец на бременността си и е искала да разбере пола на бебето. Ето защо е искала преглед с 4D видеозон. Освен това, през цялото време изглеждала изнервена и не оставила мобилния си телефон за секунда. Вероятно си е писала съобщения с бъдещия татко на бебето, който всички знаем, че е Ники Михайлов.

Нека припомним, че още преди Коледа “Уикенд” писа за бременността на Алисия. Тя и Михайлов се бяха разделили през лятото, но се събраха отново. Според клюките Алисия е заченала по време на романтичната им почивка в Италия, писа pik.bg.

За сватба и бебе се говори още откакто Алисия и Ники Михайлов се събраха. Явно едва сега двамата са се решили на тази решителна крачка, въпреки особеното мнение на близките на футболиста.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Изловиха бременната Алисия в “Майчин дом”
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top