Home / МОДА И СТИЛ / Изправяне на косата със сешоар

Изправяне на косата със сешоар

Правата коса е мечта за всяка жена с непослушни къдрици. Пресите за коса са удобен и бърз вариант за изправяне, но все пак увреждат косъма. Ето как можете да изправите косата си със сешоар в домашни условия.

За да укротите буйната си коса, освен сешоар, ще имате нужда от четка и фиксиращи продукти като пяна и гел. Четката трябва да е по-дебела, в случай че косата ни е по-дълга. След като сте измили косата си, нанесете пяната или гела, без да нанасяте от продукта върху корените. По този начин косъмът се запазва от вредното влияние на сешоара. Няма да се лъжем, сешоарът също не е много безобиден и също вреди на косата. След като вече сте нанесли така наречения „изглаждащ“ продукт, преминавате към същинската част- сушенето.

Първо разделете косата си на кичури и ги закрепете с щипки. Започнете с изправянето на долните кичури като разресвате с четката и сушите в посока от корените към върховете.
Използвайте специалната приставка на сешоара, тъй като тя концентрира топлината върху определен участък. Така се улеснява оформянето на косата. Когато долният слой на косата ви е готов, пуснете горните кичури и повторете процедурата. Накрая нанесете стилизиращ продукт върху косата, за да не изгуби формата си.
Ако този метод ви се струва бавен и неефективен, можете да потърсите специален сешоар за изправяне на коса с формата на кръгла четка.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top