Home / ИНТЕРЕСНО / Живота, хората и таланта на Мария Силвестър
Живота, хората и таланта на Мария Силвестър

Живота, хората и таланта на Мария Силвестър

553073_300x0Една от любимите на младежите, интересна личност бе на гости в обедното предаване на bTV „Преди обед“.  Тя е водеща на третия сезон на гледаното от стотици българи предаване  „България търси талант”. Да, тя е Мария Силвестър, която говори за детството си, характера, хората и други интересни неща.

Изненадващо, Мария разкри, че да е водеща на шоуто е било доста трудно решение. Мария Силвестър сподели интересни факти за себе си и решенията пред Деси и Сашо. Мария  сподели, че е взела решение за промени в живота си, които започват като водеща на предаването. Мария иска да види различни таланти, като така се зареждала с много позитивна енергия.

За детството си Силвестър сподели в ефира, че  като дете е била много притеснителна и срамежлива, но сега положението е коренно различно, преодоляла е страховете си и в момента никой не би повярвал, че е била малко срамежливо момиченце.

За Мария, ролята на водеща не е само работа, а и безкрайно забавление с колегите й Деси и Сашо. В ефира на bTV тя сподели и неизвестни факти от зад кулисите, като това, че с появата на Асен Блатечки жените от публиката изпаднали в еуфория. Според нея Любен Дилов умее и доста често разказва различни истории, а Ваня и Есил са страхотни жени, с които намира много общи теми и почти не спират да си говорят.

Според Блатечки, Мария е късче самородно злато и трябва да си остане такава, каквато е сега, а за Любо е изумителна и неповторима. Ваня Цветкова разказа за едно забавно шоу на Силвестър, което никога няма да забрави, и на което се е смяла до припадък. Според Дилов, Мария ще изненада всички с появяването си в ефир на 3 март в 21 часа. Очаквайте началото на новия сезон на „България търси талант“.

Живота, хората и таланта на Мария Силвестър
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top