Home / АКТУАЛНО / 4 неща, които ще го накарат да се влюби в теб
4 неща, които ще го накарат да се влюби в теб

4 неща, които ще го накарат да се влюби в теб

4 неща, които ще му завъртят главата и ще го накарат да се влюби в теб

Използвай чара си: Ако не успееш да го привлечеш с нещо по време на първата среща, шансовете ти драстично намаляват. За целта трябва да изглеждаш поддържана. Това не означава да даваш луди пари за козметика, дрехи и гримове. Има някои неща, на които трябва да обърнеш специално внимание и това са:

Как да му завъртим главата?

Как да му завъртим главата?

червилото, погледа, косата и дрехите. Подходящото червило или гланц ще направят устните ти по-привлекателни, а червеният цвят е лидер в съблазняването. Не пропускай да подчертаеш и погледа – спирала и очна линия са ти достатъчни. Красивата и поддържана коса е още едно оръжие в твоя полза. И на последно място, но не по значение, са дрехите ти. Ако искаш да го плениш, избирай дрехи, които подчертават красиво и стилно извивките ти. 

Задръж интереса му: Така, той ти определи втора среща, което означава, че има интерес от негова страна. Сега остава да задържиш вниманието му и да го накараш да мисли за теб. Бъди непредсказуема, различна и забавна! Обади му се изненадващо и му кажи нещо закачливо, прати му секси съобщение, провокирай го във Фейсбук.

Не променяй живота си заради него: Нещата започват да се получават, той иска да прекарва все повече време с теб и ти изпитваш увереност в намеренията му. Този момент е ключов за по-нататъшното развитие на връзката ви. Опитай се да не променяш живота си и да продължиш постарому. Не пренебрегвай приятелите си, не спирай да спортуваш и да се грижиш за себе си, не пропускай рождените дни на близките си. Номерът да го задържиш е да му покажеш, че си активна жена, която има свой живот, навици, кариера.

Покажи му, че го цениш: Мъжете обичат да се чувстват необходими и важни. Покажи му, че оценяваш жестовете, вниманието и грижите му. Така той ще знае, че всичко, което прави за теб, не е напразно. Твоята признателност е сигурен начин да го привържеш към себе си, писа Cosmopolitan.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

4 неща, които ще го накарат да се влюби в теб
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top