Home / МОДА И СТИЛ / Как да изглеждате добре без грим?

Как да изглеждате добре без грим?

Разбира се, че можете да изглеждате невероятно без грим! Достатъчно е да полагате грижи за кожата и тялото си и да се чувствате добре в кожата си.
Първата стъпка към естествената красота е грижата за кожата. Изградете си режим от 3 лесни стъпки за неотразима кожа. Всяка сутрин и вечер почиствайте лицето си с гел, използвайте тоник, за да отстраните излишното омазняване и хидратиращи продукти, за да поддържате естествения pH баланс на кожата. Веднъж в седмицата правете ексфолираща маска, за да отстраните натрупаните мъртви клетки.
Обърнете внимание на устните си. Всеки ден използвайте овлажняващ и подхранващ балсам. Не е нужно да имате ярко червени устни, за да изглеждате страхотно и да се чувствате добре.

Лицето ви може да стане по-красиво ако веждите ви имат правилна форма. Веждите създават естествена рамка на окото и е добре ако те бъдат оформени добре. Ако лицето ви е кръгло или овално, веждите ви трябва да имат добре изразен ъгъл. Тази форма повдига веждите визуално и подмладява лицето. Ако имате квадратно лице, за вас са подходящи веждите с кръгла форма, защото те омекотяват линиите на лицето. При високо чело оформете веждите си с по-висок свод, а при ниско- с по-нисък.
Направете си добра прическа, като отново се съобразите с формата на лицето и поддържайте косата си в идеално състояние.
Можете да се разкрасите без грим и като изберете подходящите дрехи, съчетаете ги с различни аксесоари и обувки. Всяка жена може да изглежда красива без помощта на грим, стига да се чувства уверена в себе си и да се усмихва по-често.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top