Home / АКТУАЛНО / Как да открием разликата между оригиналните обувки и ментета ?

Как да открием разликата между оригиналните обувки и ментета ?

В последните години на българския пазар навлязоха хиляди имитации на различни марки.
С всеки изминал ден, задачата да открием оригиналните стоки сред ментетата става все по-трудна.
Един от най-добрите показатели за реплика на оригинален продукт е цената. На всека жена й се иска да се сдобие с обувки Gucci или Prada за малко пари, но за съжаление качеството държи висока цена. Ако видите съмнително ниска цена, не купувайте! Това е най-сигурният вариант да не попаднете на менте. По-добре отложете покупката си и спестете малко повече средства, за да можете да си позволите оригинални обувки. Вложената инвестиция ще ви се отблагодари с качество и ще можете да се радвате на новите си обувки дълго време.
Друг индикатор за стока менте е липсата на гаранция. Големите модни компании не биха си позволили да предлагат продукт без да гарантират за качеството.

Можете да разпознаете оригиналната обувка по материята и шевовете. Фалшивите обувки са направени от по-евтини изкуствени и некачествени материи, често имат разкривени шевове и бързо се протъркват.
Когато купувате обувки, обърнете внимание на копчетата и закопчаването. Ако не откриете логото на марката – не купувайте. Уверете се, че логото е оригинално, а не подобно на него. То трябва да присъства също на подплатата и циповете. Същите правила за различаването на оригинална стока от менте важат и за чантите.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top