Home / АКТУАЛНО / Как да разбереш, че сексът с теб НЕ му харесва
Как да разбереш, че сексът с теб НЕ му харесва

Как да разбереш, че сексът с теб НЕ му харесва

Той никога няма да ти го каже директно, за да не те обиди

Ти си мислиш, че всичко между вас е наред, че сексът е удовлетворяващ и за двамата и няма за какво да се тревожиш. В един момент разбираш, че той ти изневерява с колежката и това изобщо не от вчера. Докато ти летеше в облаците, той си търсеше друга. Защо не си забелязала това? Защото не си искала!

Ето как да разбереш, че нещата в спалнята не са наред:bigstock-Angry-couple-mad-at-each-other-600px

  1. Прави секс с теб само когато е пиян: Търси се те като жена само когато е на няколко питиета. През останалото време дори не се сеща. Предпочита да рита футбол, дори и виртуално, да гледа телевизия, да излиза с приятели. И тъй като твоите сексуални нужди не са големи, ти така и не разбра, че нещо не е наред? Истината е, че сега си му удобна и няма нищо интересно на хоризонта. Но повярвай, мъжете харесват секса и това винаги ще е така!
  2. Липсва страст помежду ви: Той си свършва работата, без да влага емоции и чувства. Прескача любовната игра и целувките и минава по същество. Дори веднъж не те попита дали ти харесва. Веднага след акта отива в банята, а после се държи така, все едно нищо не е било.
  3. Прави двусмислени намеци за секса с теб: Ти го приемаш като шега, но той всъщност изобщо не се шегува. Нарича те задръстенячка и това не е комплимент, повярвай ни!
  4. Хващаш го, че се “обслужва” сам: Той предпочита да се грижи сам за някои свои нужди, отколкото да прави секс с теб. Това вече е наистина притеснително! Налага се да си поговорите на четири очи.
  5. Коментира цветисто другите жени: Когато сте навън, сякаш е обсебен от другите жени. Не се притеснява да се заглежда и да коментира какво би направил с някоя от тях. Ако му направиш забележка, те обвинява, че ревнуваш.

Сексът е част от една връзка и трябва да удовлетворява и двамата. Винаги може да го подобрите, но не и без желание и от двете страни. Ако горепосочените неща ти звучат познато, има за какво да помислиш.

Как да разбереш, че сексът с теб НЕ му харесва
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top