Home / МОДА И СТИЛ / Как да се обличаме в стила на 60-те?

Как да се обличаме в стила на 60-те?

Ако някога са ви казвали, че модата се върти през годините и не сте повярвали, сега ще ви убедим. Световните модни дизайнери предлагат ретро шик в стил 60-те за есенно-зимния сезон на 2012.
60-те години на миналия век разбиват представите за мода до този момент.
Това са годините на хипитата, волния дух и отричането на традиционните схващания за света. През този период стават популярни късата пола, очната линия, френският маникюр и обувките с висок ток.
На почит през 60-те са странните кройки, електриковите цветове, игривите десени на точки и огромните аксесоари. Годината е 2012. Купете си модно списание или излезте на улицата и се огледайте в минувачите. Къси поли и рокли в искрящи цветове. Вталени къси палта с пагони по раменете, обемисти аксесоари, десени на точки, дънки с висока талия, обувки с висок ток. Стилът на 60-те години крещи на висок глас. Модните дизайнери, които ни напомнят за него са Prada, Ives Saint Laurent, Giambattista Valli. За сезонът есен-зима, моделиерите препоръчват топли цветове, разкроени поли и рокли, свободни линии, колани, подчертаващи талията. Актуални ще бъдете и ако облечете мини рокля и съчетаете с дълги ботуши до коляното. Някои дизайнери залагат на силно вталените кройки с високо деколте. Плисираните поли също се завръщат с гръм и трясък, така че можете да погледнете в гардероба на мама. Черният цвят отново е много модерен. Комбинирайте го с бяло, червено или оранжево. Полите се съчетават перфектно с ботуши или боти, а за хладните есенни дни облечете жилетка. Роклите са от по-плътни материи, както и туниките, които са запазена марка на 60-те. Можете да съчетавате туниката както с клин, така и с пола. За да сте в крак с модата, носете големи бижута и шалове. Обувките, чантите и ботушите са кожени с метални орнаменти. При прическите, модните тенденции варират от разхвърляна небрежно дълга грива до много къса коса. Маникюрът е френски или в много ярки цветове. Акцентирайте върху погледа с опушен грим или дебела очна линия. Подчертайте устните си с ярко червено червило и освободете духа си. Модерно е.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top