Home / ОТНОШЕНИЯ / Как да се отървем от съперницата?

Как да се отървем от съперницата?

Когато една жена се влюби в „перфектния“ мъж, няма начин да не се сблъска с конкуренцията. Ако той наистина е най-добрият, красив и мил мъж на света, всяка друга би проявила интерес към него. За да елиминира съперниците си, жената трябва да изложи на показ всичките си качества и добродетели и да намери най-добрият начин да съблазни обекта на желанията си.
За да се отърве от конкуренцията и да завладее сърцето на мъжа, жената също трябва да прибегне до някои хитрости и да даде най-доброто от себе си. Тя трябва да се запознае колкото се може по-добре с мъжката психология и да предвиди ситуациите, в които може да изпадне.

Ако иска да се добере до мъжа и да го оплете в мрежите си, жената трябва да бъде уверена в себе си и да покаже на мъжа, че тя е тази, която е достойна за него. Грешка е да изтъква само добрите си качества, като представя лошите страни на конкуренцията. Мъжете не харесват прекалено самонадеяни жени, които потъпкват останалите в стремежа си на всяка цена да се доберат до целта.
Агресивният подход със сигурност няма да остане незабелязан, но няма да доведе до желаната ситуация. За да се отървете от съперницата за сърцето на мъжа, проявете съобразителност, покажете деликатната си природа и го омагьосайте с красота и интелигентност.
Покажете му, че сте готова да направите повече за него от другите. Бъдете непредсказуема и недостъпна.
Накарайте го да очаква с нетърпение да се появите и да го изненадате с нещо. Дори можете да си позволите да се преструвате, че този мъж вече е ваш. Това е малко рискована техника, но така ще прикриете несигурността си. Уверете се, че винаги изглеждате неотразима, усмихната и позитивно настроена. Накарайте го да не спестява от комплиментите си и да разбере, че именно Вие сте най-доброто за него.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top