Home / АКТУАЛНО / Как да се справим с мързеливия любовник?
Как да се справим с мързеливия любовник?

Как да се справим с мързеливия любовник?

Мързеливите любовници убиват желанието за секс

Всяка жена е попадала на поне един мързелив любовник, който не е чувал за любовна игра и не се интересува дали е успяла да стигне до финалната права. В началото игнорираме този проблем с надеждата, че ще се опознаем и всичко ще се нареди от само себе си. Всъщност, нищо не се променя с разликата, че ние ставаме все по-депресирани, нещастни и отчуждени.

Как да се справим с мързеливия любовник?

Как да се справим с мързеливия любовник?

Как да се справите с мързеливия любовник?

Ако той не обича любовната игра, прави секс за 5 минути, след което заспива, без да се интересува дали си имала оргазъм, е време за разговор очи в очи. Този проблем няма да се разреши, без да се обсъжда. Тъй като мъжете като цяло са чувствителни на тема критика, разговорът не трябва да се започва с обвинителен тон. Може да отбележите, че ще получите по-голямо сексуално удоволствие, ако започнете с любовна игра, че искате да изпробвате някои нови пози, за да стигнете до финалната права.

Той трябва да разбере колко опустошително е да бъдеш сексуално неудовлетворен, но без да му се насажда чувство на вина. Говорете открито за нуждите си, като се пазите от сравнения с други хора. Може да му прочетете някои интересни статии и да подчертаете факта, че 70% от жените не достигат до оргазъм само чрез проникване. С чувство за хумор и закачлив тон коментирайте колко по-спокойни и разбрани ще бъдете, ако достигате до върховното удоволствие по-често. Ако той иска да сте по-малко ядосани, по-уравновесени, ще се погрижи да елиминира проблема.

Нека не забравяме, че мъжете се задействат, когато си дадат сметка, че има проблем. Ако никога не сме споделяли какво не ни харесва, той няма как да го знае, нали така?

Трябва да отбележим и че има жени, които свършват по-бързо и такива, при които това отнема повече време. Влияние оказват и други фактори като: стрес, проблеми, депресия, заболявания, майчинство, комплекси. Всеки един от тези проблеми обаче може да бъде разрешен. Важното е да бъдем търпеливи…

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Как да се справим с мързеливия любовник?
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top