Home / АКТУАЛНО / Как да си направите ваза от крушка
Как да си направите ваза от крушка

Как да си направите ваза от крушка

vaza krushka

Въпреки че използването на енергоспестяващи крушки/лампи стана задължително, все още се намира по някоя крушка с нажежаема жичка във всеки дом. Дори големите имена в мебелния и архитектурен дизайн върнаха на мода индустриалния стил на този тип крушки в осветителните си тела. По тази причина ви предлагам DIY или „направи си сам“ техника за оползотворяване на вече изгорели такива крушки в интериора на дома. А по-конкретно използването им като мини вазички за цветя.vaza ot krushka

Първо е необходимо да се снабдите с такава крушка, отвертка, клещи с тънък връх и канап. С помощта на клещите махнете сивото капаче от самият й връх. Направете си отвор с отвертката и го разширете. Бръкнете вътре с клещите и издърпайте вътрешните части. Може да се наложи да разширите отвора малко. Внимавайте само да не счупите крушката.
 

Това е всичко. Вече можете да завържете около гърлото на вазичката канап, така че да се получи кука за закачане (все пак тази вазичка не може да стои изправена). Друг вариант е да усучете тел около гърлото и да си направите стойка, за да я задържите изправена.

Тук вече можете да развинтите фантазията си като оцветите стъклото отвътре с подходяща боя за стъкло.

Ако идеята ви е харесала можете да посетите блога http://home-sweets.blogspot.bg/ за други подобни „направи си сам“ изделия.

Как да си направите ваза от крушка
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top