Home / ОТНОШЕНИЯ / Как да хванем мъжа си в изневяра с помощта на шпионски техники?
Как да хванем мъжа си в изневяра с помощта на шпионски техники?

Как да хванем мъжа си в изневяра с помощта на шпионски техники?

Ако изпитвате съмнения относно верността на вашата половинка и смятате, че той ви изневерява, тогава можете да влезете в ролята на детектив и да го хванете в крачка с помощта на няколко шпионски техники.
Може би едни най-известните предмети за шпиониране са химикалките. Те имат миниатюрна скрита камера, а на външен вид по нищо не се различават от обикновена писалка. Тези устройства ви дават възможност да записвате клипчета с висока резолюция и да правите снимки. Не е необходимо да инсталирате драйвери или да притежавате допълнителни устройства, за да свалите материала на компютъра си. Скритата камера се задейства с батерия и може да работи непрекъснато около един час. Тази шпионска техника не буди подозрения, но е малко несигурна по простата причина, че не можете да си гарантирате това, че мъжът ви ще я носи винаги и че ще уловите подходящия момент. По-сигурният вариант е да подарите на приятеля или съпруга си часовник. Така хем ще го зарадвате, хем ще има по-голяма вероятност да хванете мъжа си в изневяра, защото се предполага, че ще го носи винаги. Часовникът също има опции да прави снимки и да записва видео с голяма резолюция. Има и часовници, които могат да изпълняват същите функции на тъмно или под вода.
Друга шпионска техника е камерата, скрита в закачалката.Тя се монтира и демонтира лесно и може да снима в два режима – ръчен и чрез улавяне на движение. Настройте я и монтирайте закачалката. Камерата се захранва с батерия, която може да издържи за около два часа при непрекъснат запис. Можете да сложите и микрокамера в електронен будилник или настолен часовник, както и във всеки малък предмет, който няма да буди подозрения. Механизмът на действие на камерата е еднакъв с механизма на работа на описаните до този момент устройства.
Ако пък не искате да издребнявате или просто нямате възможност да си позволите шпионска техника, можете да разберете дали мъжът ви изневерява, ако напоследък е започнал да се държи странно, да ви отбягва или пък да прекарва повече време пред компютъра. Друг знак, че не ви е верен може да бъде това, че е разсеян, прекарва все по-малко време вкъщи, получава повече телефонни обаждания, избягва да отговаря на въпросите ви как е минал деня или пък проявява необичайна за него загриженост. Ако ви обсипва с подаръци и комплименти, а това не е нормално за неговото поведение, също имате причина да се замислите дали пък не ви изневерява. Ако няма никакви сигнали за изневяра, но все пак чувството ви мъчи, просто седнете на масата като големи хора и обсъдете проблемите във връзката си.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top