Home / ДИЕТИ / Как се вталява Анджелина Джоли?

Как се вталява Анджелина Джоли?

Анджелина Джоли не крие, че за перфектната си фигура не се подлага на мъчителни диети, но спортува усилено и три пъти годишно следва хранителен режим. Ето как красивата актриса поддържа стегнатото си тяло и пречиства организма си за 10 дена.

Първи ден
Закусвайте с 1 препечена филийка, малко извара и един банан.
На обяд хапнете 200 грама зеле и малко плодове.
Като следобедна закуска можете да изядете един морков, а за вечеря хапнете 3 домата и малко сварени картофи.

Втори ден
Закусвайте с един банан и чаша кисело мляко. На обяд си направете салата от картофи, а за следобедна закуска може да изядете 150 грама карфиол. За вечеря хапнете зелева салата и една препечена филийка.


Трети ден
На третия ден хапнете препечена филийка с малко шунка и един банан за закуска. За обяд си пригответе един варен картоф и салата от чушки. Като следобедна закуска можете да изядете една препечена филийка с мед, а за вечеря си пригответе овесена каша.

Четвърти ден
За закуска хапнете препечена филийка с извара и изпийте чаша мляко. Обядвайте с порция варен ориз и два домата, а за вечеря изяжте 250 грама варено говеждо и порция зелена салата.

Пети ден
Закусете с чаша кисело мляко и плодове. Обядвайте с 50 грама овесени ядки. Като следобедна закуска можете да си сварите 100 грама картофи, а за вечеря си пригответе риба на скара.

Шести ден
Менюто на шестия ден се състои от овесени ядки и един варен картоф за закуска, пилешко месо и 50 грама спанак за обяд и варени картофи за вечеря. Като следобедна закуска можете да изядете един банан или един кокос.

Седми ден
За закуска хапнете една препечена филийка или овесена каша и изпийте чаша плодов сок. Обядвайте със сезонни плодове, а за вечеря си направете зеленчуков гювеч.

През останалите три дена от диетата повтаряте менюто от първите три. Препоръчително е тази диета да се спазва веднъж на 4 месеца.

About Ivanela Petrova

Check Also

djindjifil

Пет причини да включите джинджифил в менюто си

Вижте няколко ползи от консумацията на джинджифил Джинджифилът има твърде специфичен вкус и е малко …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *