Home / МОДА И СТИЛ / Как да хидратираме кожата си

Как да хидратираме кожата си

Искате да имате здрава и красива кожа ден и нощ? Тя е жизненоважна и ако искате да се предпазите от вредните климатични влияния и предизвикателствата, идващи с напредването на възрастта. Това лесно може да се постигне, ако използвате подходящите продукти за хидратация. Кожата е в тясна връзка с нервната система и като такава възприема всички ваши емоции, затова трябва да полагате нужните грижи за нея. Все пак, тя е вашата визитна картичка – първото нещо, което хората забелязват във вас. И, разбира се, вие искате да се представите на ниво. За красива и добре хидратирана кожа можем да ви предложим продукти на две известни марки на пазара:
Първите продукти за хидратация на кожата са на марката Vichy. Няма съвременна жена, която да не е чувала за това име. Нейната продуктова гама Aqualia Thermal съдържа най-висока концентрация на Термална вода Vichy и хиалуронова киселина. Vichy Essentielles възвръща естествения блясък, благодарение на екстракта от роза. И двата продукта успокояват, предпазват и засилват защитните механизми на кожата, като по този начин тя става по-здрава и хидратирана. И един голям плюс в продуктите – липсата на парабени.
Другата известна марка продукти за хидратация на нашата кожа е Bioderma. Тя предлага голям избор от продукти за всеки тип кожа и за всички възрасти, удовлетворяващи основните нужди на кожата от непрекъсната хидратация. Например, продукта Sébium Masque. Чрез него може да се отървете от излишния себум, да стесните порите на лицето си и най-важното да направите кожата си гладка, чиста и хидратирана. Тя е единствената, действаща на всеки етап от развитието на несъвършенствата по кожата. А продукта Hybrabio й помага отново да засили естествения си процес на хидратация и възстановява собствената й защита.
Така че, следващия път, когато се чудите дали да не направите нещо повече, за да заздравите кожата си – не се колебайте. Продуктите на Vichy и Bioderma може да намерите във всички аптеки в страната. Качеството и ефективността им за защита на кожата и добра хидратация, ще ви изумят.

Как да хидратираме кожата си
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • Vanq казва:

    Много интересна статия. Бих изпробвала някой от продуктите.

  • Scroll To Top