Home / АКТУАЛНО / Какви въпроси да не задаваме на мъжете

Какви въпроси да не задаваме на мъжете

Няма начин. Често задавате въпроси на мъжа си. Отговорът или е уклончив, или никакъв или просто жест. А вие замисляли ли сте се, дали всички въпроси могат да се задават на мъжа? Със сигурност има такива, които трябва да се избягват.
Много често се допитвате до половинката си с въпроса „Дебела ли съм?“ Това е един изключително излишен въпрос. Та те ви намират толкова добре, колкото трябва да сте! За тях това е досаден въпрос. Нека не забравяме, че мъжете са доста директни и когато има нужда да свалите кило-две, те няма да пропуснат да ви го споменат!
Сред въпросите, които създават дискомфорт у мъжа са: „За какво мислиш в момента?“ Истината е, че когато мъжете си почиват, рядко мислят за нещо. Така например, когато гледат телевизия, те са съсредоточени в предаването. Когато хапват- също. Те не са като жените да мислят едновременно за толкова много неща.
Ако не обичате своята половинка и искате той да се чувства зле, защото е възможно и да е чувствителен, то може да му зададете въпроса „Тя по-хубава ли е от мен?“ Все пак напълно е възможно друг човек, който не е партньорът ти, да ти е симпатичен. В случай, се си скандална -не го прави. Ще се започнат контравъпроси като „Какво определяш под хубав“, доводи в полза на „твоята вътрешна красота“…Ако обаче разбираш мъжката психика и той знае това, би могла да изкопчиш отговора.
Безспорно един от най-трудните въпроси за мъжете, които трудно си представят да бъдат с една жена до края на живота си е въпросът „Обичаш ли ме“ Има такива, които с радост ще изкрещят отговора. Ала другите, заради страха от обвързването и нежеланието да споделят, за да не бъдат наранени, може да кажат нещо от сорта: „Ако кажа „да“, ще бъдеш ли щастлива?“ „Какво разбираш ти от любов?“
Не разваляйте момента с въпроса, който може да доведе до досадна дълга дискусия: „Какво би правил, когато умра?“. Или просто се задоволете с краткия му отговор „И аз бих умрял!“
Ако наиситна обичате половинката си, не я превръщайте в мишена или поне се старайте тези въпроси да не са част от ежедненивто ви. Не разваляйте връзката си с маловажни неща.

Какви въпроси да не задаваме на мъжете
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top