Home / ИНТЕРЕСНО / Какво чувство за хумор имат знаците от зодиака
Какво чувство за хумор имат знаците от зодиака

Какво чувство за хумор имат знаците от зодиака

Кои знаци от зодиака имат чувство за хумор? 

Водолеите по природа са смешни, Овните са имитатори, Девите са заядливи, Скорпионите саркастични, а Козирозите се шегаджии, с маска на сериозност. Всяка зодия има своя ​​начин да се шегува и на всяка са и забавни различни неща.

Овен

Искренния смях при Овена е най-естествен. Овните са едни от най-големите имитатори в зодиака. Но, въпреки това умеят да бъдат и остроумни по много оригинален начин .

Телец

Зрител на хумора, оперирани са от това чувство, още като деца. Често по невнимание се шегуват със самите себе си, след което от сърце се смеят на това.

Близнаци

Бързо схващат шегата и помнят вицове добре, те умеят да се смеят на всичко и всички. Този знак е склонен към подигравка с другите, но не от злоба, а най-често заради закачката.

Рак

Раците са духовити. Често ги разсмиват хората с някой израз на лицето си. Обичат да се правят, на сериозни и яростни тогава, когато не са.

Лъв

Лъвът разсмива всички от своето обкръжение, център на внимание е. Не само, че другите го смятат за остроумен, но и искат да се асоциират с него и се смеят на всичките му шеги. А Лъвът е наясно, че по този начин ги държи до себе си.

Дева

Нервничи, без да е ядосана, оплаква се, без нужда.  Девите са язвителни шегаджии, разсмиват ги клюките за хората и живота им. Те са много добри артисти .

Везни

Сарказмът е тяхното главно оръжие. Веднъж като почнат, не умеят да спрат. Незасегнатите от сарказма им, не престават да се забавляват.

Скорпион

Хроничен сарказъм. Коментират това, коментират онова, коментират всичко. Те могат да бъдат груби или пасивно-агресивни , но със сигурност са забавни.

Стрелец

Всичко в живота може да се превърне в забавление, ако сте със стрелеца. Комбинация от съзидателен хумор, сарказъм и склонност към преувеличаване.

Козирог

Физиономия без усмивка. Козирога ще запази сериозния си вид, представяйки ви шегата като истина. Разказва историите си така, че въпреки усмивката ви, ще повярвате в тях

Водолей

Естествено забавни хора, дори без да разказват виц или нещо подобно. Често не подозират, колко са забавни.

Риби

Този знак смело се движи в границите от сладък разказвач, до непоносима личност. Когато обаче, Рибата пожелае да ви разсмее и да запази вашето внимание, ще направи и невъзможното, но ще успее.

Какво чувство за хумор имат знаците от зодиака
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top