Home / АКТУАЛНО / Какво наистина иска той за Коледа
Какво наистина иска той за Коледа

Какво наистина иска той за Коледа

Всяка обвързана жена си задава този въпрос – Какво наистина иска той за Коледа?!

Секс! – признават нашите читатели, но не бързай да си представяш как се опаковаш с голяма червена панделка. Той е забавен, достъпен и здравословен. Точно така! Отива си с всичко, подхожда на всичко и никога не е прекалено скучен. Да не говорим как ще облекчи и без това изтънелия ти бюджет покрай празниците.

коледни подаръци

Коледни подаръци за него

Кратка почивка от децата

Няма как поднесеш тържествено подаръка си, ако децата са на около. Да си родител е най-трудната професия и няма нищо срамно в това да се нуждаеш от няколко часа само за себе си. Направете нещо различно тази година и отделете повече време един на друг, дори това да означава да прекарате празника далеч от децата си.

Еротична картичка

Кога за последно му подари картичка? Ако си мислиш, че са отживелица – грешиш! Не говорим за скучните и еднообразни картички със снежни човеци и претрупани с играчки елхи. Става въпрос за нещо класно и секси.

Списък с романтични желания

Направи списък с романтичните си желания, които той ще има задачата да сбъдне през зимните месеци. Представи се колко по-слънчево ще се чувстваш в началото на февруари, когато се прибереш у дома и станеш свидетели на изпълнението на точка 3 от списъка с желания.

Издокарайте се и отидете на шикозен ресторант

Облечи си най-красивата рокля, също като едно време, гримирай се и флиртувай с него цяла вечер в шикозна обстановка. И двамата имате нужда да избягате от ежедневието и да почувствате празника, не само като купувате подаръци за децата.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук.

Какво наистина иска той за Коледа
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top