Home / ОТНОШЕНИЯ / Какво прави жената антисексуална

Какво прави жената антисексуална

Има два основни тима поведение- това на тигрицата и това на девицата. Никой мъж не би отрекъл, че би искал в леглото си една тигрица. Но какво да правят другите, чиито жени имат антисексуално поведение, което с времето може да прехвърлят върху партньора си? И какво може да определим като антисексуално в една жена.
Когато става дума за първа среща няма жена, която да отиде в разпуснат външен вид. От главата до петите тя е обмислила дрехи, бельо, поведение. Тогава тя има излъчване, с което може да привлече всеки мъж, не само този, с когото има уговорена среща.
Три години по-късно…
Те живеят заедно или са женени. Дали жената се опитва да бъде толкова секси, или поне се сеща колко секси е била на първата им среща-едва ли!? Кое може да подейства антисексуално на мъжа? Помислете де! И сами ще се сетите.
Раздърпаният пуловер, с който ходите в къщи. Та той е от ученическите ви години!
Прекалено широкият анцуг или дънки. Ама разбира, се няма съмнение. Така партньорът ви не може да се наслади на красивото ви тяло.
Сещате се за различни сцени от филми, в които героинята е по халат и с ролки на главата. Днес ролките не са толкова често срещани, но за това пък много дами решава да се боядисват в къщи. Е, да де, ама за мъжа вие сте си природно красива и няма как да му стане хубаво когато ви види с всичкия реквизит на главата!
Това важи с пълна сила за всички разкрасителни процедури, на които се подлагате. Мъжете не искат да стават свидетели на това, защото те вярват в природната красота на жената. И по-добре да не знаят на какво се подлагат жените!
Пиенето на алкохол, особено ако мъжът е въздържател може да действа изключително отблъскващо. Също толкова неприятно е да видят и жена, която да пуши цигара след цигара.
Наскоро спорихме с едни приятели по повод на топ-моделите в България и мис силикон. Тъй като това са хора, които обичат природната красота казаха: „Вярно е, че всеки мъж си мечтае да има жена до себе си с големи гърди, но защо тогава никой не се жени за тях?“ Единият от тя дори сподели, че за него силиконът на фона на красивите естествени гърди действа „отблъскващо“. Също толкова неприятно им става при вида на устни, които са почти деформирани от силикона вътре.
Ако сте от тези, които обичат да ядат семки. Това е една от любимите дейности на жените и един от най-изнервящите звуци за мъжете. Псуването, особено сред добре възпитани господа, е изключено, мили дами!
Всички, онези действия в поведението, които са типични за мъжа, но по някакъв начин биват забелязани в поведението на жената, са антисексуални.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top