Home / АКТУАЛНО / Къде да почиваме по време на майските празници?

Къде да почиваме по време на майските празници?

 

С наближаването на майските празници, всеки започва да се замисля как да „облече” своите мечти и да си прекара страхотно на някое райско местенце. В страната ни безспорно има много красиви кътчета, които можем да посетим, но защо не и да си съберем багажа и да кажем „Дим да ни няма”. Нека сега заедно да разгледаме кои според нас са едни от най-примамливите и апетитни дестинации, които можете да посетите по време на празниците през май и да се развихрите там, като заедно с това ги отпразнувате със своето семейство.

Гърция3

Първото ни свежо предложение за Вас е красивата и страстна Гърция. Ако искате да се потопите изцяло в атмосферата на нашата съседка, то задължително първо трябва да опитате тяхната традиционна алкохолна напитка, а именно узо. Гърция несъмнено е позната по-целия свят с развития си туризъм, което от своя страна може само да ни гарантира отличната почивка по време на Великденските празници. Една от забележителностите, която задължително трябваГърция да посетите е Акрополът в Атина или пък замъкът Корфу. Хубаво е, че имате избор между това да се възползвате от уюта на някой шикозен хотел или да се насладите на свободата да бъдете на палатка. По-това време на годината водата няма да е много топла, затова си носете неопренови костюми и се потопете в прекрасния морски свят, който ще ви се разкрие, ако го желаете.

 

ТурцияНо нека не бъдем тесногръди и не се ограничаваме само с  тази дестинация. Отличен избор също така, където да прекарате майските празници, е Турция, която безспорно е не по-малко апетитна дестинация и предпочитана от много българи. Тук можете да посетите една много красива местност известна с името Долината на монасите, където ще можете да видите уникални и много красиви по рода си скални пирамиди. Спокойно можете да се потопите в атмосферата на съседката ни, като посетите някое мероприятия с традиционните танци за Турция. Подземният град Каймаклъ също не е за изпускане, ако желаетеТурция2 не просто да си починете в Турция, но и да се насладите на нейните забележителности, от които ще усетите как дъха Ви спира. Красотата е неописуема с думи. Вие сами ще я усетите със сърцето си и ще пожелаете отново да се върнете на почивка тук.

Без съмнение Турция и Гърция са най-апетитните предложения за Великденските празници всяка година. Именно красивата природа и забележителностите, но и уникалната култура на двете страни привличат като магнит хиляди наши и чуждестранни туристи. Съветваме Ви още сега да изберете вашата дестинация за майските празници, за да можете да се възползвате от много атрактивни оферти и да си прекарате страхотно в нашите съседки.

Източник: BG жените

About Ivanela Petrova

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *