Home / АКТУАЛНО / Къде да посрещнем Новата 2013 година?

Къде да посрещнем Новата 2013 година?

Ако все още не сте решили къде ще посрещнете Новата година, вече трябва да помислите по въпроса. Все още имате време да направите резервация в ресторант, хотел, къща за гости или да организирате парти вкъщи. По традиция, Коледа се празнува със семейството, в приятна и уютна домашна атмосфера. За Нова година обаче трябва да направите шумен купон или да посетите някое място, на което отдавна мечтаете да отидете. Трябва да изпратите старата година с всичките й положителни и отрицателни емоции и да отворите нова страница в живота си. Добра идея е да посрещнете 2013 година в ресторант с най-близките си приятели или с половинката си. Със сигурност няма да останете разочаровани, защото персоналът ще се погрижи за вашия комфорт и добро настроение. Предимството на този вариант е, че ще можете да се отдадете изцяло на празника – няма да се налага да се грижите за гостите, трапезата, музиката и забавленията. Обикновено всичко е организирано предварително и персоналът на ресторанта е подготвил специално празнично меню и програма за своите посетители. Като недостатък на посрещането на празника в ресторант може да се окаже фактът, че ще трябва да споделите дългоочаквания момент с много непознати хора. Освен това, трябва да направите резервация много рано и може да се предполага, че цените ще са многократно завишени.
Привлекателно предложение е да посрещнете 2013 с приятели в хижа, вила или къща за гости. Така ще си гарантирате приятната компания, а менюто и настроението зависят само от вас. Разбира се, и този вариант си има своите недостатъци като например трудното придвижване до определеното място, но всяко нещо изисква жертви. Тук също трябва да помислите за резервация от по-рано и да се възползвате от празничните оферти.
Можете да откриете и много примамливи предложения от туристически агенции и да посетите мястото, на което не успяхте да отидете цяла година. Дали това ще бъде романтичната Франция или екзотичната Италия, решението зависи само от вас. Пътуването трябва да бъде добре организирано и също трябва да помислите за този вариант от много рано. Преди да вземете окончателно решение за посрещане на Новата година извън страната, помислете и за рисковете, които крие пътуването.
Можете да отпразнувате настъпването на 2013 в домашна атмосфера сред приятели и близки. Едва ли това събиране ще се различава много от обикновен купон или рожден ден. Но това също зависи изцяло от вас и вашите приятели. Ако решите да проявите творчество, можете да измислите много свежи идеи и да превърнете посрещането на Новата година в незабравим празник. Купете си нова дреха, направете си прическа, сложете новите си бижута. Постарайте се за доброто настроение на компанията, запишете диск с весели песни, направете нещо необичайно. Едва ли има толкова голямо значение мястото, на което ще прекарате Новата година. Най-важното нещо е да се чувствате добре, да бъдете сред любимите си хора и да се забавлявате!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top