Home / МОДА И СТИЛ / Класически дрехи за есента

Класически дрехи за есента

Дали модата оказва сто процентово влияние върху класическите дрехи за есента? Смятате ли, че тя наистина се променя и един цвят, който сега е определен като модерен, ще ви направи по-стилни?
Истината е, че дори моделът на която и да било дреха да се променя, а цветът винаги да е уж нов, дизайнерските решения винаги се въртят около основните класически модели. Кои са дрехите, които всяка жена предпочита да носи през есента?
Със сигурност през есента няма как да да не се сбогуваме с фееричните поли, блузи панталони. Сякаш сред най-предпочитаното облекло, по простата причина, че е удобно, са дънките. Вече съществува богато разнообразие и може да си набавим дънки за всеки повод. За разлика от панталоните, които описват фигурата на дамите, дънките, стига да се намери подходящия модел, прикриват някой недостатъци. Те се комбинират много добре с различни блузи. Било то разчупени или по-семпли. През есента няма как да излезем, без да имаме връхна дреха. За да се комбинира подходящо и все пак да не са толкова спортно облечени, жените залагат на плетените жилетки. Сякаш след завръщането си, преди повече от пет години, по-издължените модели дълго време ще останат предпочитани от много жени.

Правилната жилетка и подходящите дънки могат да направят чудеса. Има такива дами, на които фигурата им позволява да носят връхна дреха до кръста. Изборът, който те правят е спортно-елегантно сако, съчетано с дънки и семпла блуза. Тези дрехи са идеални за прехода от лято към есен.Може би полите не са сред най-предпочитана дреха за ранната есента. Причината е, че е твърде рано за чорапогащник, а едновременно с това сутрините са студени.
През по-късната есен, дамите започва да включват в ежедневните си тоалети и костюми, предимно съставени от панталон и сако. Сутрините са студени и обичат да носят якета- тип шлифер. Не топлят, но предпазват донякъде от вятър и дъжд.

Класически дрехи за есента
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top