Home / ЗДРАВЕ / Кокосово масло за коса

Кокосово масло за коса

Кокосовото масло за коса е много популярно днес. Обикновено го свързваме с кулинарията, но то е източник на витамин Е, който помага за скалпа. За великите свойства на кокоса се е изписало много. А всичко положително, което сте прочели е вярно. Имаме ли притеснения свързани с косата си, можем да се обърнем за помощ към него.
То е богат източник на протеини, който подпомагат за подхранването на косата. Лечебните му свойства допринасят за жестоката борба с пърхота. Проблемът с цъфтенето и непрекъснатото падане на косата е решим. За него също може да се доверите на този чудодеен кокосов продукт. Много скоро след използването на малко количество от него ще забележите промяна в косата си. Тя става по-жизнена, витална и красива. Придаденият й блясък е неописуем.
Борбата със сухата и падаща коса е доста неприятна. Кокосовото масло ще спомогне за заздравяването и възстановяването на мекотата й.
Лесното му усвояване води до непрекъснато приложение. Решили сте да го изпробвате. Тогава ви е необходим съвет:
Преди да измиете косата си използвайте кокосовото масло като балсам. Но обърнете внимание на това, че предварително то трябва да се загрее. Сложете няколко капки в ръцете си и ги разтъркайте 2-3 минути. След което може да го втриете в скалпа или просто да го нанесете по дължината на косата. Има две възможности. Едната е ако държите да го изплакнете същия ден – да изчакате 1-2 часа, а другата, по-ефективна – да преспите една нощ с него. Рискувайте, няма да загубите, сигурно е, че ще пробвате отново. На следващия ден ще се убедите в невероятните свойства на кокосовото масло.
Експериментирайте с доказани продукти. Използвайте такива, който са на билкова основа и съдържат жизненоважните витамини. А кокосовото масло е доказателсто за наличието им. Доверете му се и то ще ви помогне!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top