Home / АКТУАЛНО / Колекцията на Виктория Бекъм: пролет-лято 2013

Колекцията на Виктория Бекъм: пролет-лято 2013

Когато се говори за Виктория Бекъм, стилът е ясен. За нея е характерно онова изискано облекло, което стига до коляното и в същото време сякаш извайва формите.
Виктория Бекъм, както редица дизайнери, също създаде своята нова колекция за сезон пролет-лято 2013 година. Учудващото в новата й колекция е, че Виктория частично изневерява на своя стил.
Тя залага на панталон, които са 7/8, ризи и шапки.В колекцията й има както къси, така и дълги поли. Те са достатъчно прилепнали по тялото, но и едновременно с това носят нотката на по-свободния стил.
Виктория залага на ризата като основно модно попълнение на пролетно-летния гардероб през 2013. Ризите са с яки, без яки, копчета. Всички модели са на мода.
В цветово отношение Бекъм залага на три основни цвята черно, бяло и за да придаде малко по-весела нотка е успяла да комбинира дрехите и с червено-оранжево. Някъде под формата на лента, на друго място с ярко изпъкваща червена яка. Също така за разнообразие има и леко прозрачни мотиви, предимно в горните части на моделите.
Или според Виктория следващата пролет не изхвърляйте бялото и черното, за да сте винаги в крак с модата!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top