Home / АКТУАЛНО / Крем за усмивки от Givenchy

Крем за усмивки от Givenchy

Smile `n repair”. Всички знаем мотото на луксозната френска козметичната компания Givenchy. Марката е доказала своите позиции със шикозни дрехи. Съвсем не е оставила на заден план създаването на подходящите за моделите си бижута, аксесоари. Също така поддържа линии парфюми и козметика.
Те предлагат решения за всеки тип кожа, кремове против целулит, сенки за очи, спирали. Това, на което Givenchy обръща специално внимание са бръчките и начините за справянето с тях. Техните решения са няколко- околоочен контур, серум и крем от серията „Smile `n repair”.
Кремът за бръчки около очите е с анти-стареещ ефект, хидратира и е подходящ за всякакъв тип кожа. Кремът се разнася напълно и това позволява ефективното му действие върху бръчките и тъмните петна. За да подсилите ефекта може да го използвате в комбинация със серума от същата линия. Той достига до всяка отделна бръчка и въздейства на естествения регенеративен процес.
За да може действието на продуктите да бъде по-ефикасно, се препоръчва да нанасяте от крема два пъти дневно, най-добре сутрин и вечер.
Кремът „Smile `n repair” може да намерите в разфасовки от по 50мл., а серумът в разфасовка от 15мл.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top