Home / АКТУАЛНО / Кристина Агилера разкрива подробности около новия си албум
Кристина Агилера разкрива подробности около новия си албум

Кристина Агилера разкрива подробности около новия си албум

Певицата Кристина Агилера сподели, че в новия си албум Lotus е дала всичко от себе си, за да зарадва почитателите. Изпълнителката е дала изявление пред медиите, в което съобщава на всички, че в този албум е вложила много „кръв, пот и сълзи“.
Талантливата Агилера изразила и надеждите си да вдъхнови младото поколение. Освен това, седмият албум на поп певицата е едно самодоказване пред самата нея. Тя чувствала, че след провала на предишния албум Bionic от 2010 година, сега е време нейната звезда отново да изгрее на сцената. Кристина Агилера споделя още, че въпреки факта, че подготовката по новия албум Lotus й е отнела много време и усилия, във всяка една песен, тя е вложила сърцето и душата си. Според Кристина, песните от Lotus са плод на нейната любов и това не са песни само за нея самата. Певицата смята, че новите парчета ще останат в историята на музиката и за следващите поколения.
31-годишната Агилера се надява с новия си албум да докосне сърцата на младите изпълнители и в бъдеще да има съвместни проекти с тях. Нейната основна цел е да вдъхновява с качествена музика и същевременно с това да се забавлява.
Пищната блондинка неотдавна обясни, че не се притеснява от това, което е и гордо отстоява позициите си на сцената. Макар и за малко, тя слезе от музикалното поприще и популярността й падна, но очевидно сега се е устремила право към върха.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top