Home / НЕ ЧЕТИ: КЛЮКИ / Крият ИСТИНАТА за състоянието на Жени Калканджиева!
Крият ИСТИНАТА за състоянието на Жени Калканджиева!

Крият ИСТИНАТА за състоянието на Жени Калканджиева!

Жени Калканджиева има здравословни проблеми

Жени Калканджиева изглежда подпухнала, недоспала и уморена в къщата на ВИП Брадър. Шестата по хубост в света носи широки дрехи, които предизвикват разпалени коментари сред останалите съквартиранти. Всеобщото мнение е, че миската отново е бременна. На това уж се дължи наедрялото й коремче последно време, а и желанието й с Тачо да опитат отново да бъдат семейство. 

Image_4373217_128

Истината е, че Жени не е бременна. Затова й не се притеснява да пие вино и да пуши цигара след цигара. Продуцентите обаче крият, че вече няколко пъти, откакто е в Къщата, са й включвани системи. Не случайно Тачо забеляза синините по ръцете й, които тя отказа да коментира и смени бързо темата. 

Причината Калканджиева да крие истината за състоянието си е желанието на продуцентите да спекулират с псевдо бременността й. Не за пръв път се използва този трик за задържане на зрителския интерес. Нещо повече – във всеки сезон има по една такава мнима бременност, писа “България днес”. 

Самият Тачо също коментира слуховете, че ще става отново баща. Според него Жени вече е на определена възраст, веднъж вече станала майка, затова и не е изненадващо, че има малко коремче.

За още клюки, свързани с ВИП Брадър, харесайте фейсбук-страницата ни

Крият ИСТИНАТА за състоянието на Жени Калканджиева!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top