Home / МОДА И СТИЛ / Късите нокти отново са на мода

Късите нокти отново са на мода

Късите нокти са отново на мода, това е факт. Те вина ги са били харесвани от практичните дами. Удобни са, изглеждат добре и са приятни за гледане. Върно е, че един дълъг маникюр изглежда секси, но няма нищо по-хубаво от естествената дължина. Неестествената такава вече започва да загубва интерес и почва в младите дами и жените изобщо.
Ето някои предимства на късия маникюр или на този със средна дългина:
1. Хитовите ярки цветове изминалия сезон бяха много желани от жените. Но е доказано,че те стоят по-добре на къси нокти. Пробвайте с ярко жълто или портокалово оранжево, защо пък не червено? Удивително сладко е!
2. Така популярният френски маникюр стой идеално само на къси нокти. Голям процент от представителките на нежния пол са се убедили.
3. Мили дами затрупани сме с толкова много всекидневни дейности и неотложни занимания. Съвременната жена не е тази която си стой само в къщи. Тя е работеща, домакиня, съпруга и майка. Един премерен маникюр е подходящ за нея. Би улеснил битовото и ежедневие.
4. Какво мислите за закопчаването, откопчаването на копчета и ципове? С къси нокти е по-удобно, нали?
5. Имате половинка! Е тя няма да ви се сърди, като намалите маникюра с няколко сантиметра, даже напротив. Съпругът, приятелят или детето ще ви бъдат благодарни за тази самоинициатива.
Скъпи момичета залагайте на естествено, а късите нокти са част от него! Модно е!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top