Home / АКТУАЛНО / Късметлия с два члена уплаши жените и засрами мъжете
Късметлия с два члена уплаши жените и засрами мъжете

Късметлия с два члена уплаши жените и засрами мъжете

Млад мъж с вродена аномалия стана сензация в интернет

Млад американец призна за вроденото си заболяване в интернет форум и за броени часове се превърна в мега сензация, научи Womens.bg. Причината за невероятния интерес от страна на потребителите обаче са не голите му признания, а нагледния материал. Късметлията се престраши и публикува свои снимки, които доказват, че наистина има два инструмента.

Мъж с вродено заболяване шокира мрежата

Мъж с вродено заболяване шокира мрежата

Въпросните кадри се разпространяват лавинообразно в мрежата, предизвиквайки разпалена дискусия. Притежателят на двойното чудо има заболяване, което води до образуването на два члена. Самият той няма никакво намерение да отсрани единия, тъй като е свикнал да бъде различен. Претърпял е само интервенция заради проблеми с облекчаването. Сега няма такива грижи и си е съвсем нормален мъж.

Смелчагата не отказва и на жени, и на мъже

Смелчагата не отказва и на жени, и на мъже

Американецът признава, че се случва да уплаши някое от гаджетата си. Жените са по-чувствителни на тази тема и се ужасяват от вида му. Мъжете обаче се престрашават и нямат нищо против да го пробват. Изглежда с*ксуалният му живот е далеч по-интересн от този на обикновените мъже, коментират форумци.

В ученическите му години не всички са били толкова позитивно настроени към него. Съучениците му се подигравали, писа "Новинар". И до днес смелчагата избягва обществените бани и тоалетни. Трудно си намира и бельо, което да му е удобно.

Ако си мислите, че е отритнат от обществото заради този недостатък, грешите! Американецът се похвали, че е отхвърлил примамливи оферти да се снима, както майка го е родила. Е, в мрежата се показва без пари…

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Късметлия с два члена уплаши жените и засрами мъжете
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top