Home / АКТУАЛНО / Лейди Гага призна, че е страдала от анорексия

Лейди Гага призна, че е страдала от анорексия

Поп иконата Лейди Гага признава пред фенове, че е страдала от анорексия и булимия когато е била тийнейджърка. 26-годишната екстравагантна певица допълва, че винаги е имала комплекси от тялото си, но вече е преборила коварните болести.
Лейди Гага пуска снимка по бельо в мрежата и споделя, че е вече е горда от формите и килограмите си. Причината за напълняването й се оказва новооткритият ресторант на баща й.
Известната дъщеря прави чудесна реклама на семейния ресторант и казва, че винаги, когато ходи там напълнява от чудесните вкусотии.
Лейди Гага изгради кариерата си като окуражаваше тийнейджърите да приемат себе си такива, каквито са. Част от текста на най- големият й хит „Born This Way“ гласи, че „трябва да обичаш себе си такъв, какъвто си“, „защото си перфектен“ и насърчава толерантността към различните. Певицата продължава да защитава твърдо позицията си, че младите момичета не трябва да се подлагат на строги диети и добавя, че борбата с килограмите трябва да бъде прекратена, защото „ разболява момичетата“.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top