Home / НАЧАЛО / Лео се жална от Златка и Боби: Изнудват ме за пари!
Лео се жална от Златка и Боби: Изнудват ме за пари!

Лео се жална от Златка и Боби: Изнудват ме за пари!

Лео е потресен от Златка Димитрова и Боби

Лео се оплака от Златка Димитрова и Борис Христов, че го изнудват за пари, научи Womens.bg. Самият той обеща още на финала на ВИП Брадър да даде част от хонорара си на Боби, за да се лекува. След излизането му от шоуто обаче Боби го атакувал за пари. Във Фейсбук, където двамата са “приятели” Боби му напомнил за обещанието с нелюбезен и дори укорителен тон. Златка Димитрова също успяла да си спечели гнева на готвача с обвинението си, че не е изпълнил обещанието си.

Златка нападна Лео във Фейсбук

Златка нападна Лео във Фейсбук

Лео се жална, че след ВИП Брадър е бил претрупан от ангажименти, не успял дори да се нарадва на семейството си. Когато Златка и Боби го обвинили, че още не е дал пари, все още не бил получил хонорара си от Големия брат. Италианецът твърди, че лично Боби му се обадил и намекнал, че постъпката му е неприемлива.

Womens.bg ще ви информира и за гледната точка на Златка Димитрова. Плеймейтката твърди, че Боби е отказал парите на Лео и му е казал да ги даде на някоя нуждаещо се детенце. Причината за атаката на Лео е фактът, че преди време той отказал да участва в благотворителна инициатива за Боби. Сега се притеснил, че това ще се разбере. За да успокои съвестта си, обещал пари на финала на шоуто. Златка обеща “по-добро обобщение” до няколко дни, което да разкрие истината за “благотворителността” на Лео.

 

Лео се жална от Златка и Боби: Изнудват ме за пари!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top