Home / ДИЕТИ / Лесна диета с жито

Лесна диета с жито

Въглехидратите не са за предпочитане, когато става дума за отслабване. Това не означава, че не могат да влязат в добра комбинация и да ни предложат един добър хранителен режим. Въпросът е по-скоро кои са тези зърнени храни, които са полезни. Един от правилните отговори е житото. Или как да направим една диета с жито.
Смята се, че една диета с жито би увеличила ефикасността на диетата в пъти. Причината за това е съдържанието на баластни вещества. Когато се приемат те спомагат за регулиране на храносмилането. В резултат на това организмът получава енергия и по този е заситен. В житото се съдържат и жизненоважният белтък.
Диетата със жито се провежда след пълнолуние. Ден за започване на диетата в сряда, за да е пълноценно захранването в петък. След това следват почивни дни.
На ден са ви необходими по 100гр. жито. Желателно е ежедневно да го приготвяте, а не да стои за дълъг период. Използвайте термос. Сложете вътре житото и след това залейте с 0,5 л. Вода. Получава се запарка, която трябва да приемате през целия ден. Към диетата си включете 2-3 ябълки (150гр.) и няколко ореха. Така ще получите всички, необходими за организма ви хранителни вещества. Нужно е да приемате и течности. За предпочитане е вода. Нека не е минерална.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top