Home / НАЧАЛО / Лъсна истината за финала на „Големите надежди“
Лъсна истината за финала на „Големите надежди“

Лъсна истината за финала на „Големите надежди“

Ерика Адамс печели "Големите надежди", шоуто нагласено?

10-годишната Ерика Адамс ще спечели наградата от 30 000 лева, която щедро предоставят от "Големите надежди". Малката красавица шашна зрителите с изпълнението си на "Всеки път, когато имаш нужда от приятел" на Марая Кери. Това е и причината да попадне в ТОП 5, макар че истинският вот на зрителите винаги е под въпрос, писа "Всеки ден".df53ad753f02c7cd3224f20f279426b3

Родената в град Денвър Ерика наистина пее впечатляващо за крехката си възраст. Тя обаче не е единственото талантливо дете в шоуто. Тъй като Ерика се проучи покрай благотворителната си инициатива през 2013 година, продуцентите обещали да помогнат за популяризирането на фондацията "Светът на Ерика". Най-добрата реклама в случая е победата на момиченцето. Тя също така вероятно ще дари паричната награда за болните деца.  

Победата в шоуто ще осигури на Ерика и обучение в Академията по сценични изкуства на сър Джеймс Пол Маккартни, намираща се в Ливърпул. Победителката ще участва и в седмия международен фестивал на изкуствата "Орфей в Италия". Ако продуцентите наистина я лансират, хем ще помогнат на фондацията й, хем няма да дават още пари за благотворителност. 

Нека припомним, че Златка Димитрова спечели новата кола от Биг Брадър именно заради благотворителната си инициатива.

Лъсна истината за финала на „Големите надежди“
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top