Home / НАЧАЛО / Луд скандал между Лора Крумова и Антон Хекимян
Луд скандал между Лора Крумова и Антон Хекимян

Луд скандал между Лора Крумова и Антон Хекимян

Лора Крумова и Антон Хекимян на нож заради "Тази събота" и "Тази неделя"

Лора Крумова, която стана майка през изминалата година, прекъсна своя отпуск по майчинство и се завърна в бТВ. Преди да роди, тв блондинката водеше "Тази събота" и "Тази неделя". В ролята на неин заместник влезе Антон Хекимян, писа "Всеки ден".lora-krumova

Репортерът на бТВ обаче не останал доволен от решението на колежката си да се завърне в тв ефира. Говори се, че дори спретнал скандал и заплашил, че ще напусне медията. И тъй като ръководството на частната телевизия е доволно от него, журналистът спечели войната срещу Лора Крумова. 

За да затворят устата на водещата, шефовете на бТВ й предложили да води централните новини. И без друго се търсят водещи след рокадите в медията. Гена Трайкова стана шеф на новините, а колегата й Венелин Петков – директор на "Новини, актуални предавания и спорт". И двамата са прекалено заети, за да се справят сами с новините. 

Дали и Лора Крумова е толкова доволна, както Антон Хекимян, все още не се знае. При всички положения враждата между двамата тепърва ще набира скорост. Не е изключено да се стигне до нови рокади, за да има мир в коридорите на бТВ.

Луд скандал между Лора Крумова и Антон Хекимян
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top