Home / НАЧАЛО / Лукс и половина! Вижте къде живее Владислав Доронин (СНИМКИ)
Лукс и половина! Вижте къде живее Владислав Доронин (СНИМКИ)

Лукс и половина! Вижте къде живее Владислав Доронин (СНИМКИ)

Владислав Доронин е известен с две неща – огромното си богатство и запознанството си с Наоми Кембъл

Владислав Доронин е известен по цял свят с две неща – с огромното си богатство и преди всичко със запознанството си с топмоделката Наоми Кембъл. Наричат го още Доналд Тръмп на Русия.

Магнатът на недвижими имоти има над 1 млрд. долара, като почти всичко от това богатство е дошло от големите му предприемачески умения. Милиардерът обича да обсипва приятелката си Наоми Кембъл със свръх скъпи подаръци. Така например, пред 2009 година той й купи къща за 16 милиона долара във Флорида. Двамата обиколиха цял свят на тузарски почивки.

Владислав Доронин и Наоми Кембъл

Владислав Доронин и Наоми Кембъл

Владислав Доронин отпразнува 50-ия си рожден ден на екзотично тържество в Индия заедно с приятелката си Наоми. На грандиозното парти присъстваха много знаменитости, което не е никак необичайно за обкръжението на милиардера.  

За живота на Владислав Доронин преди големите пари не се знае много. На 26 години предприемачът сключва брак с Екатерина Доронин. След 9 години брак и една дъщеря двойката се раздели. Въпреки че това не бе обявено публично, двамата заживяха отделно от 1998 година. През 2008 година Доронин се запознава с Наоми Кембъл в Кан. Те започват да се срещат, като през цялото време богаташът не спря да я отрупва с грандиозни подаръци. Въпреки романтичната си връзка с красавицата, Владислав продължава да прекарва много време с първата си съпруга и дъщеря си.

През 2009 година Владислав Доронин купи        къщата на баскетболната легенда Шакил О’Нийл за 16 милиона долара. Сумата е с 2 милиона по-малка от тази, която брои баскетболистът през 2004 година. През 2005 година къщата бе оценена на 32 милиона долара, но кризата намали цената й до 16 милиона.

Жилището се намира на изкуствен остров в залива Бискейн в рамките на град Маями Бийч, Флорида. Имотът е също толкова уникален, колкото и останалите имоти на Владислав Доронин. Къщата разполага с 8 спални и равен брой впечатляващи бани. Не е изненада, че в имота има баскетболно игрище. Общата площ на имота е 2,5 дка и включва много съоръжения. Собственикът разполага с тенис, басейн, мини пристанище, сауна, модерен фитнес и всичко, за което можете да се сетите изобщо.

Ние обикновените хора можем само да помечтаем за къща като тази. Вижте и останалите имоти на милиардера.

Лукс и половина! Вижте къде живее Владислав Доронин (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Desislava Beauty казва:

    Явно Доронин е гледал винаги на връзката си с Наоми като бизнес сделка. Тя му носи популярност, тъй като никой никога не го беше чувал извън Русия, а той на нея й дава скъпи подаръци… Дано и тя да е имала същото мнение…

  • Scroll To Top