Home / НАЧАЛО / ШОК! Виж кои са новите водещи на “Сблъсък”
ШОК! Виж кои са новите водещи на “Сблъсък”

ШОК! Виж кои са новите водещи на “Сблъсък”

Любо Жечев и Юлиян Константинов са новите лица на “Сблъсък”

Любо Жечев (победителят от “Къртицата”) и Юлиян Константинов (участник от ВИП Брадър) са новите водещи на предаването “Сблъсък”, създадено от небезизвестните Иван и Андрей, научи Womens.bg.

Скандалните водещи обявиха още преди време, че търсят нови лица на “Сблъсък”, които да върнат интереса към шоуто. Те успокоиха зрителите, че не търсят свои заместници, тъй като нямат намерение да се връщат като водещи. Явно медийното им присъствие вече е дотегнало на зрителите и самите те се увериха в това покрай “Музикална академия”.

Womens.bg припомня колко неадекватно се държаха на моменти и колко безинтересно водеха шоуто. Докато Иван изпадаше в луд смях, Андрей се опитваше да го вразуми и да замаже нещата. Факт е, че вече мястото им не е пред камерите, коментират форумци. Въпреки това, се говори, че двамата планират да се изявяват в ново предаване заедно с Христо Сираков.

Межудвременно стана ясно, че Любо Жечев и Юлиян Константинов няма да водят шоуто заедно, а ще си разпределят почивните дни, писа “Всеки ден”. В събота ще виждаме приятеля на Рут Колева, а в неделя – брадъра Юлиян.

Одобрявате ли избора на Иван и Андрей? Какво мислите за новите водещи на “Сблъсък”?

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

ШОК! Виж кои са новите водещи на “Сблъсък”
3 (60%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top