Home / ИНТЕРЕСНО / Любовен хороскоп за 2014 год.
Любовен хороскоп за 2014 год.

Любовен хороскоп за 2014 год.

Астролозите направиха Любовен хороскоп за 2014 год., а дали ще се съобразите с него или не, това зависи от вас.

Любовен Хороскоп на Рак, Лъв и Дева за 2014 година.

Рак

lyuboven-xoroskop-za-2014-godСатурн ще бъде в дома на любовта до 23-ти декември. Ето защо, през цялата година Ракът ще бъде под знака на романтичните съюзи. Ще бъдете врагове на отношенията за една нощ и ще търсите силна връзка с взаимни грижи и задължения. Ако вече сте в двойка, ще започнете да обръщате по-сериозно внимание на вашите отношения и все по-често ще се вглеждате в любовта и потребностите на партньора си.  

Плутон ще остане в дома, който отговаря за отношенията, през цялата 2014 г. и това ще засили, в положителна посока, вътрешния ви растеж. Най-вероятно, ще привлечете силни хора в обкръжението си и общуването с тях, ще спомогне развитието ви. В началото на годината, Венера ще се движи ретроградно за дома на вашата връзка, поради което може да се наложи, да проявите доста търпение към партньора си. Не е изключено скарване с обекта на симпатията ви, придружено с избледняване на романтиката. В този период самотните Раци, може да изпитват чувството, че никому не са нужни. В същото време той може да бъде белязан от появата в живота им на бивши партньори.

От 12 до 18 февруари, Меркурий ще бъде ретрограден в дома отговорен за страстта и любовта. Може да имате чувството, че е невъзможно да намерите общ език с любимите си хора . Внимавайте и в периода от 4 до 10 октомври, когато Меркурий, със своята ретроградност отново ще усили недоразуменията в двойката .

Марс ще бъде в дома на любовта от 25 юли до 13 септември, най-подходящият период за предприемане на инициативи в личния живот . Възможно е, да се върне в живота ви обратно, бивш партньор, независимо от вашето желание .

Лъв

lyuboven-xoroskop-za-2014-godНептун ще остане в дома на любовта и страстта, през цялата година. Под влияние на тази планета у Лъвовете ще се увеличи жажда за чувствени удоволствия и желанието да идеализират партньора си. Може да си затворите очите за недостатъците на новия партньор, ако чувствата ви подсказват, че сте свързани кармично. Обективността ще започне да се възвръща към 23 декември, когато в любовния ви сектор навлезе планетата Сатурн. Той е отговорен за здравия разум, далече от фантазиите. През този период, ще подходите далеч по-сериозно, към личния си живот. Възможно е да решите, че тази любов ви е недостатъчна или да срежете връзките с някои хора. През цялото време, ще се опитате да разберете, до колко е значима любовта за вас.

От 6 до 18 февруари Меркурий ще се движат в обратна страна на дома, отговорен за чувствеността и страстта. Ето защо, в този период, може да се появят затруднения в комуникацията, разбирането и  физическото привличане. Ще търсите близост, но е малко вероятно да намерите точно този вид интимна близост, която ви е необходима. Не е изключено, връщането на бивши партньори. От 12 август до 5-ти септември, Венера ще бъде във вашия знак, това ще увеличи желанието ви за романтика .

Дева

lyuboven-xoroskop-za-2014-godАстрологичната диаграма на Девите през 2014 г. е поразителна с мащабите си: всички важни планети, по всякакъв начин ще влияят в отношенията на представителите от вашия знак. През цялата година, Нептун ще бъде в дома, който отговаря за връзките, Плутон – в дома, отговорен за любовта и Уран – в дома отговорен за чувствеността и страстта. В тази година можете да промените отношението си към околните, идеята за интимност, ангажиментите към партньора си, както и мнението за отношенията, които са ви потребни.

2014 г. ще започне с ретроградна Венера в дома на любовта, което ще продължи до 31-ви януари. Може би вече сте забелязали, загубата на сетивност и романтика. Необвързаните Деви може да загубят желание да се срещнат с нови хора или да се почувстват ненужни. Това може да провокира появата на бивши партньори в живота ви .

Меркурий ще бъде ретрограден в дома, отговарящ за отношенията от 6 до 12 февруари. По това време, ще ви бъде трудно да се намирате общ език с хората, които обичате, може да има недоразумения и дори скандали. Марс ще бъде в сектора на любовта от 26 октомври до 04 декември, тогава вашето желание за любов, ще нарасне многократно. Необвързаните представители на знака, ще имат многобройни срещи с нови интересни хора.

За Везни, Скорпион и Стрелец вижте тук

За Козирог, Водолей и Риби вижте тук

За Овен, Телец и Близнаци вижте тук

Любовен хороскоп за 2014 год.
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • Scroll To Top